-------------------------------
سنجش و مدلسازی امنیت غذایی خانوار در خانوادههای شهری تهرانی
سیستم های مدیریت کیفیت
شبیهسازی مولکولی بررسی پایداری نانوذرات کلوییدی
شناسایی عوامل تأثیرگذار در طراحی وبسایت تبلیغاتی شرکتهای فعال در زمینه صنایع غذایی
شیوههای افزایش کاربرد تجارت الکترونیک در صنایع غذای ایران
صنایع روستایی و نقش آن در ایجاد تعادل اقتصادی در شهر و روستا
صنایع غذائی و کنترل مواد غذائی ایران
طراحی پارک فنآوری صنایع غذایی شمال شرق کشور
طراحی و بررسی الگوریتمهای کنترل نورد سرد رفت و برگشتی
طراحی و تبیین الگوی پرورش مدیران کارآفرین در صنایع غذایی
طراحی و ساخت سختافزار و نرمافزار مانیتورینگ برای شرکت شیر پگاه لرستان
طرحریزی استراتژیک بازاریابی جهت صادرات صنایع غذایی- تافی و آبنبات
عملآوری نرمتنان خوراکی
عملیات تجزیه و تحلیل محیط در مؤسسات کوچک
فرآوردههای شیلاتی و مسمومیتهای حاصل از آن
فرآوردههای کشاورزی ونقش آن در برنامهریزی توسعه صنایع غذایی شهرستان جهرم
فرمولاسیون نانولیوزومهای حاوی ویتامینD3 جهت غنیسازی یک نوشیدنی مدل
کلی فرمها و انواع اندیکاتورها در فرآوردههای شیلاتی
کنترل کیفیت فرآوردههای شیلاتی
مجتمع آموزشی - پژوهشی تغذیه و صنایع غذایی ایران =
مدلسازی ریاضی جریان آب انار در سیستمهای غشائی
مدلسازی و بررسی استفاده از تبخیرکنندههای فیلمی به منظور تغلیظ شربت قند در کارخانجات قند
مسئولیت مدنی مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی
مطالعه تجربی و مدلسازی رفتار نانوذرات در ماتریس پلیمر بستهبندی
مطالعه روند تخریب فتوکاتالیتیکی ترکیب فنولیک با استفاده از TiO2 تثبیتیافته
میکروبیولوژی فرآوری سختپوستان
نانودرون پوشانی عصارهی هستهی خرما از راه درهم تنیدن نانوکریستالهای نشاسته در یک میکروامولسیون
نانو کپسوله کردن اسانس تمشک آبی
نانو کمپلکسهای کازئین - کاراگینان به عنوان حامل ویتامین D در نوشیدنیهای آبی شفاف
نقش مجلات تخصصی صنایع غذایی در بالا بردن آگاهی متخصصان
ویژگیهای فیزیکو شیمیایی بیو نانو کامپوزیت کربو کسیمتیل سلولز حاوی نانو رس و نانو کریستال سلولز
استقرار سیستم زیستمحیطیISO 14001 در صنایع غذایی (روغنهای خوراکی)
بررسی آفلاتوکسین M1 در ماستهای پاستوریزه و محلی مصرفی استان مازندران
------------------------------