skype, Whatsapp & Line: 09123600694
تهران ، میدان انقلاب، ساختمان اسفند ، واحد 8
-------------------------------
بررسی تاثیر نانو ذرات دیاکسید تیاتیوم(TiO2) بر روی باکتریهای جداشده از شیر
ساخت بیوسنسور سولفیت اکسیداز بر اساس الکترود پودر گرافیت اصلاح شده با نانوذره طلا
شبیهسازی عددی انتقال حرارت جابجایی اجباری نانو سیالات در مجاری شیبدار با مقطع مستطیل
ارزیابی اثرات فراصوت بر افزایش عمر ماندگار ماست
ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی و فيزيكوشيميايی ماست غليظ شده حاوی عصاره نعناع فلفلی
بررسی ویژگی های شیمیایی و آنتی اکسیدانی میوه دو رقم کدو حلوایی
بررسی روشهای مختلف خشککردن پوست پسته و تاثیر آن بر روی فعالیت آنتیاکسیدانها
بررسی اثر حرارت بر روی اکراتوکسین موجود در نان باگت
رابطه خودکنترلی و سلامت روان با صفات شخصیتی در دانشجویان دانشگاه پردیسان فریدونکنار
بررسی اثر ریختپذیرکنندهها بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و مکانیکی فیلم ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده
تاثیر فرایند نیمپخت کردن و رطوبت روی خصوصیات فیزیکی دو رقم برنج طارم هاشمی و شیرودی
تعیین و مقایسه ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی پوست، گوشت، هسته و ساقه انگور قرمز
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی رب گوجهفرنگی غنیشده با ایزوله پروتئین سویا
تاثیر عمق كاشت و وزن بنه زعفران بر توليد و تكثير بنه (پياز) و علوفه در شرايط ديم و آبی
بهینهسازی شرایط استخراج عصاره از میوه ولیک
تاثیر جایگزینی چربی با نشاستهی ذرت مومی در خواص کیک یزدی
بررسی کاربرد کیتوزان در حذف فلزات سنگین ازروغن سویا
استخراج پروتئین کنجاله آفتابگردان به روش اسیدی خفیف
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماکارونی حاوی آرد سویا
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن بذر گوجه فرنگی
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه شاهی
مدلسازی و سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک کردن اسمزی بادمجان با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
طراحی و ساخت دستگاه تصفیه فاضلاب برای مدیریت پساب آب آشامیدنی و فاضلاب صنعتی به روش الکترواستاتیک
بررسی ميزان تغييرات pH در شير و فراورده كفير به وسيله گونه تثبيت شدهی دانه کفير
مقایسه قدرت آنتی اکسیدانی عصاره الکلی و هیدروالکلی گیاه گاوزبان نسبت به آنتی اکسیدان سنتتیک
بررسی میزان فلزات آرسنیک، روی، سرب، مس در ۳محصول پرمصرف سرکه سیب با استفاده از دستگاه جذب اتمی
بررسی تغییرات فصلی در میزان آفلاتوکسین نمونههای شير خام دامداریهای صنعتی و سنتی منطقه شهریار
تاثیر پیشفرآیندهای مختلف بر روی کیفیت موز خشکشده با فناوری خشکكردن تركيبی٬ مایکروویو و هوای داغ
بررسی ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک یزدی تولیدشده با شیرینکننده گزو
بهینهسازي فرمولاسيون و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر- کشمش
بهینهسازی فرایند ترکیبی آبگیری اسمزی تحت فشار کاهشيافته ناپيوسته - هوای داغ قارچ خوراکی صدفی
بهینهسازی استخراج ترکیبات فنولیک از گیاه چای کوهی توسط فناوری اولتراسوند
ارزیابی میزان آلودگی به لیستریا منوسیتوژنز در فرآوردههای لبنی بروش کشت متداول و تکنیک PCR
بررسی مقايسهای اثرات انواع استارترهای منجمد و خشک بر روی خصوصيات فيزيكوشيميايی و حسی پنير فتای UF
skype, Whatsapp & Line: 09123600694
تهران ، میدان انقلاب، ساختمان اسفند ، واحد 8
-------------------------------