skype, Whatsapp & Line: 09123600694
تهران ، میدان انقلاب، ساختمان اسفند ، واحد 8
-------------------------------
بهینهسازی فرایند تولید کنسانتره آب میوه نارنج
جداسازی و شناسایی باکتریهای بالقوه پروبیوتیک از عسل دماوند
بررسی کارایی روغنهای سویا، آفتابگردان و کانولا در سرخ کردن شیرینی بامیه
جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک از پنیر سنتی کجور
بهبود و توسعه فرآوری خاویار با استفاده از تکنولوژی هردل
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره انکپسوله گیاه اسفرزه در روغن آفتابگردان
بررسی نانوذره TiO2 روی بار میکروبی خامه قنادی
بررسی فرمولاسیون مخلوط کدو حلوایی و خرما در شیرینی سنتی
طراحی،ساخت و ارزیابی یک نانو حسگر و یک زیست حسگر به منظور اندازهگیری اسید فولیک در آرد گندم
تثبیت دو آنزیم پکتیناز و پاپایین بر نانو ذرات مگنتیت و اثر آن بر شفافسازی آب میوه
بررسی خواص فیزیکومکانیکی و ممانعتی نانو کامپوزیتهای حاوی سلولز
مطالعه و تولید نانو پارتیکلها یپلی هیدروکسی بوتیرات لود شده با کارواکرول
کاربرد تحلیل تصاویر رقمی وتشخیص الگو در شناسایی ارقام خرما
طراحی و بررسی عملکرد نانوسنسور DNA- نانوذرات طلا برای شناسایی ژن inv A در باکتری سالمونلا
الویتبندی شهر های کشور به منظور توسعه گردشگری با بهره گیری از روش تصمیمگیری چندگانه
بررسی باکتریهای بیهوازی و هوازی اختیاری در اغذیه آماده تولیدشده توسط شرکتهای صنایع غذایی
ارزیابی زنجیره تامین صنایع غذایی با استفاده از مدل متعارف و مدل یکپارچه
تعیین میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیآکسیدانی برخی از ارقام انگور آذربایجان غربی
بررسی تأثير افزودن آرد پيش ژلاتينهشده بر خواص رئولوژيكی خمير و كيفيت نان حجيم
طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی همبرگر با استفاده از روش امپدانس و تطابق آن با روش مرجع
بررسی غنیسازی بستنی با استفاده از نانو ذرات آلژینات حاوی آهن و روی
مطالعهی ارتباط بین ارزیابی حسی و برخی ویژگیهای کیفی روغن زیتون فوق بکر
تولید سوسیس فرانکفورتر کمنیتریت و بدوننیتریت
اثر بستهبندی ضدمیکروبی حاوی نانوساختار نقره و روی بر فرآیند حرارتی آب پرتقال
مدلسازی و شبیهسازی سختیگیری از آب توسط نانوفیلتراسیون با استفاده از مدل DSPM
بررسی جرایم تقلب در مواد غذایی٬ خوردنی و آشامیدنی
بررسی میزان مواد پلیاستایرنی مورد مصرف صنایع غذایی میماس و شیوه بازیافت آن
بررسی موانع رشد صنایع کوچک در ایران و ارائه الگو
مسئولیت مدنی مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی
بررسی پارامترهای عملیاتی تصفیه نفتالین از پساب مواد آلی توسط نانودیاکسیدتیتانیوم و اشعه UV
تاثیر میکروانکپسولاسیون بر روی زنده مانی پروبیوتیکها در سس مایونز
ساخت غشاء پلیمری اولترافیلتراسیون حاوی نانوذرات زئولیت و اکسیدتیتانیوم به منظور کاهش گرفتگی غشاء
بررسی اثر غلظت آب، دبی و فشار بر میزان حذف نیترات توسط سیستم نانوفیلتراسیون
تولید نانوامولسیون آب در روغن در آب با هسته ژلی
بررسی تاثیر نانو کلی اصلاح شده بر خواص حرارتی نانو کامپوزیت پلیاتیلان با دانسیته متوسط
skype, Whatsapp & Line: 09123600694
تهران ، میدان انقلاب، ساختمان اسفند ، واحد 8
-------------------------------