skype, Whatsapp & Line: 09123600694
تهران ، میدان انقلاب، ساختمان اسفند ، واحد 8
-------------------------------
بررسی رابطه ساختار و ویژگیهای عملکردی صمغ زدوی تراویده از درخت بادام کوهی(Amygdalus scoparia)
بررسی مقایسهای اثرات آنتیاکسیدانهای طبیعی و سنتزی بر اکسیداسیون روغن حین فرآیند سرخکردن عمیق
بررسی برخی ویژگیهای فراسودمند و حسی آب زغالاخته پروبیوتیک
بررسی تاثیر مواد مورد استفاده در عملآوری و روش پخت بر میزان پلیآمینهای بیوژن گوشت بوقلمون
ساخت نانوکامپوزیت نقره و کاربرد ضد میکروبی آن برای استفاده در فیلمهای بستهبندی موادغذایی
بررسی خواص ضدمیکروبی و پروبیوتیکی فرآورده پروبیوتیکفمیلاکت
بررسی اثرات نانوذرات کیتوزان/ آلژیات حاوی نیسین بر لیستریامونوسیتوژنز در پنیر فتای UF
مدلسازی و حل مساله برنامهریزی تولید سلسله مراتبی در صنایع غذایی با محیط ترکیبی تولید فشاری و کششی
شیوههای افزایش کاربرد تجارت الکترونیک در صنایع غذای ایران
بررسی نقش بازاریابی اینترنتی در صادرات محصولات صنایع غذایی ایران از دیدگاه صادرکنندگان
مطالعه تجربی و مدلسازی رفتار نانوذرات در ماتریس پلیمر بستهبندی
بررسی خصوصیات عملکردی و رئولوژی پروتئین سبوس برنج
استخراج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی صمغ چرخک
بررسی ارتباط بین انتقال تکنولوژی و بهره وری در شرکتهای صنایع غذایی ( تحت پوشش وزارت صنایع )
تولید و ارزیابی نانو لیپوزومهای حاوی ایکوز اپنتا انوئیک اسید و دوکوزاهگزاانوئيک اسید
اثر افزودن ذرات نانو بر خواص مکانیکی و حرارتی فیلمهای تولید شده از پلی لاکتیک اسید (PLA)
بررسی امکان اصلاح ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم به کمک تیمارفراصوت
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کفیر
کارخانه نوشابه زمزم کارخانه شیر سویا
کارخانه نوشابه زمزم کارخانه شیر سویا
بررسی روشهای مختلف استخراج رنگ از پوست بادمجان و ارزيابی پايداری آن طی دوره نگهداری
بهینهسازی فرمولاسیون آبنبات سنتی بجنورد به منظور افزایش مدت ماندگاری
جایگزینی شکرپخت۳ (آفینه) کارخانجات قند به جای سوبسترای شکرخام در تولید اسید سیتریک
بررسی اثر همافزایی دو عصاره زرد چوبه و زنجبیل در پایداری اکسیداتیو روغن بزرک
بررسی تاثیر روش خشک کردن و عصارهگیری بر ویژگیهای کمی و کیفی مالت جو و عصاره استحصالی
تولید بامیه سرخ شده كم چرب با استفاده از پوشش هیدروكلوئیدی به عنوان پوشش خوراكی
بررسی خصوصیات کیفی میوه سیب پوشش داده شده با فیلم نشاسته ساگو حاوی غلظتهای مختلف عصاره برگ انار
بررسی تاثیر مواد نگهدارنده متداول و عصاره پروبیوتیکها بر مهار رشد کپکها در پنیرهای سنتی
بررسی اثر دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوه کیوی رقم "هایوارد" با منابع تغذیهای مختلف
اثر آبگیری اسمزی طالبی در حضور کلسیم به عنوان پیش تیمار فرآیند سرخ کردن آن
مقایسه اثر پوششدهی صمغ عربی، صمغ دانه ریحان، صمغ دانه مرو بر ماندگاری گوجه فرنگی
بهینهسازی استخراج رنگدانههای کاروتنوئید از گوجهفرنگی با استفاده از آنزیم صنعتی همی سلولاز
skype, Whatsapp & Line: 09123600694
تهران ، میدان انقلاب، ساختمان اسفند ، واحد 8
-------------------------------